Salongene

Bilde av Logo, liten sort hvitAVDeling - TORGET VEST

Salong med 8 ansatte. 5 Senior og 1 Junior Frisører 2 ryddehjelper

 Lise, Tariq ,Ada, Merita, Sara, Sandra og Gven står på for å gi deg den beste servicen.Lise Mette: (senior frisør)
Utdannet frisør i 1978 og har mesterbrev fra 1982. Hun er lederen på Look’n Roll Hårstudio avd Torget Vest. En kreativ sjel med mye å by på. Hun er meget dyktig innenfor yrket sitt. Hun liker og trå til ekstra, gir gode tips til det utførte arbeidet sitt. Meget blid og sprudlende dame. Er på kurs både innenlands og utenlands for å holde seg oppdatert om moten, hun har blant annet vært på kurs i London i flere år.

Tariq: (senior frisør)
Utdannet herrefrisør 1999, men klipper både damer og herrer. Erfaring fra London og Hong Kong. Utfører barbering. Kreavtiv og dyktig mann med masse ideer, tar deg med på en opplevelse både i frisørstolen til en fantastisk hårvask! Holder seg oppdatert  med kurs innenlands og utenlands, han har også vært med på kurs i London. Ikke tvil når kundene hans sier at han er "Drammens beste hårvask".
  
Ada: (senior frisør)
Startet hos oss i November 2010.Noe som var en berikelse for kollegaer og kunder. Hun har vært utdannet frisør siden 1999. En kjempe flink frisør som elsker å jobbe med yrket. Vår ekspert på Hair Extension som hun har arbidet med lenge. Hun har kurs i Hair Extensions  med HairTime .En driftig dame som gjør en meget god jobb med kundene sine. Har også vært på fasion klippekurs med internasjonale Tony and Guy. Ada har også vært med på kurs i London.

Merita : (senior frisør)
Har jobbet ni år sammen med Dronning Sonja`s frisør
Hun er en dyktig frisør med lang erfaring.
Merita jobber bevist med å se kundens stil. Nåtid og fremtid. Meget dyktig på å veilede
kunden og gi en helhet med hår og make-up.

Sara : (2.års lærling)
Gikk på Adam og Eva privat frisørskole.
Er veldig ivrig til å lære mye og er en glad og snill jente. Hun har vært på Color Master kurs hos Loreal.
Sara er dyktig på å fjerne ansiktshår med tråd.


Makeup, Hair Extension, fjerning av ansiktshår med tråd og Barbering er noe av våre spesielle utførelser..

Avdeling - STRØMSØ

Salong med 4 ansatte. 3 seniorer og 1 junior frisører.

Tove, Birgitte, Heidi og Demi står på for å gi deg den beste servicen.


Tove: (senior frisør)
Er fra Drammen og er daglig leder av Look´n Roll avdeling Strømsø. Tove tok svennebrev som damefrisør 1977 og herrebrevet i 1994. Mesterbrevet tok hun i 1996. Har drevet egen salong i 30 år. Salongen på Strømsø i over 20 år og de siste årene som en Look´n Roll salong.Tove tar også hull i øre/nese. Vi holder oss oppdatert innen mote, ved å dra mye på kurs, bland annet til London. Har jobbet med frisørlærlinger de siste 20 årene. Tove ser på det som en stor utfordring! Hun er formann i Drammen damefrisørlaug, og er også aktiv i Norges Frisørforbund. 

 
Birgitte: (senior frisør)
Begynte hos oss i 2003. Hun har gått på på privatskole, Oslo Frisørskole avd. Kristiansand. Hun tok svennebrevet i Damefaget 2006 og Herrefaget i 2008. Hun fjerner uønsket ansiktshår med tråd. Tok Hair Extention kurs i 2005 hos Balmain Hair. Birgitte har vært med på kurs i London flere år.


Heidi: (senior frisør) 
Begynte hos oss i 2008. Gikk på Åssiden vgs. og tok svennebrev i august 2010. Hun har også vært med på kurs i london flere år. Tok Hair extension kurs i 2009. Heidi tok også kurs hos Blomdahl i 2009 og tar hull i øre. Napper også ansiktshår med tråd.  
Demi: ( 2. års lærling)
Demi startet hos oss i juli 2016.
Veldig flott jente som brenner for faget :)   
Kom innom og spør etter Demi:)

 

Alle jentene og guttene står på for å gi deg og håret det lille ekstra.

 

 

 


 

 Bilde av Logo, liten sort hvit